Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кметът на Трявна инициира среща с депутатите от Габровска област

18 януари 2022, 20:00 часа • 1642 прочитания

Кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева кани на работна среща четиримата народни представители от 7-ми многомандатен избирателен район – Габрово. Днес официалната покана бе изпратена от местната администрация до Богомил Петков – народен представител от ПП “Продължаваме промяната”, Томислав Дончев – народен представител от ПП ГЕРБ, Юсеин Вейселов – народен представител от ПП “Движение за права и свободи” и Даниел Петров – народен представител от ПП “Възраждане”.  

Работната среща е предвидена да се проведе на 28.01.2022 год. (петък) от 13:30 ч. в сградата на Община Трявна. По време на разговора между местната управа и излъчените от габровска област депутати ще бъдат обсъдени основни проблеми на района, засягащи жителите на Трявна и Плачковци и малките населени места и ще бъдат търсени ефективни методи за тяхното решаване. А именно:  

Привличане на инвестиции за изграждане на така желаната спортна зала в гр. Трявна и общежития към нея

Намиране на средства за подобряване на инфраструктурата на емблематичните за гр. Трявна ул. “Ангел Кънчев” и ул. “Петко Р. Славейков”

Обстановката и проблемите, вследствие на пандемията от Covid-19 у нас

Привличане на инвестиции за осигуряване на заетост и по-високи доходи за местното население

Развитие на туризма в региона

В случай на възпрепятстване от страна на народните представители за присъствие на работната среща в сградата на Община Трявна, същата ще бъде проведена в София при удобни за народните представители дата и час.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес