Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда на Милан се приближава към Реал Мадрид

06 март 2023, 18:15 часа • 2019 прочитания

Звездата на Милан Рафаел Леао се приближава към Реал Мадрид. Това съобщи италианският спортен журналист Лука Бианчини. Както е известно договорът на 23-годишния португалец изтича през лятото на 2024-та. Той получи предложение от „росонерите“ да удължи контракта си, но категорично отказа.

Поради тази причина ръководството на Милан ще се принуди да го продаде най-късно лятото, тъй като от 1 януари 2024 година той ще може да преговаря с всеки друг клуб и да премине там без пари, когато договорът му с италианския гранд изтече. Шефовете на „росонерите“ вече са се примирили със ситуацията, като са готови да го продадат. Те обаче ще искат поне 100 милиона евро за правата на една от звездите си.

Според Бианчини агентът на Леао е провел първоначални разговори с представители на Реал Мадрид относно неговото евентуално преминаване на стадион „Сантяго Бернабеу“. Шефовете на „кралете“ обаче ще опитат да спазарят играча за по-малко от исканите от Милан 100 милиона евро. През настоящия сезон офанзивният футболист има 32 мача за италианците във всички турнири, в които е отбелязал 9 гола и е направил 10 асистенции.

Онзи ден пък "росонерите" отстъпиха пред Фиорентина в Серия А.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес