Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Възмутен: Бащата на Меси опроверга три лъжи за сина си

17 март 2023, 22:36 часа • 3051 прочитания

Бащата на Лионел Меси - Хорхе изрази възмущението си от появилите се слухове за аржентинския нападател в последните часове. 7-кратният носител на Златната топка все още не е подновил договора си с Пари Сен Жермен, а отпадането от Шампионската лига нажежи допълнително страстите в редиците на френския гранд. 

ОЩЕ: Два европейски мегасблъсъка на 1/4-финалите в Шампионска лига

Днес се появи информация, че Лео е напуснал своеволно тренировката на тима, недоволен от методите, които старши треньорът Кристоф Галтие прилага. Това вбеси Хорхе Меси и го накара да публикува следния пост в социалните мрежи:

“Фалшиви новини - не им вярвайте, няма да търпим повече лъжи”, написа бащата по повод кавгата на 35-годишния футболист с мениджъра. Меси-старши окачестви като лъжливи още два слуха:

  • От ПСЖ не са готови да приемат условията на сина му за нов договор
  • Лео е поискал 600 млн. евро, за да подпише със саудитския Ал Хилал.

ОЩЕ: ПСЖ подготвя бомбастична оферта за Холанд

Договорът на мегазвездата с френския клуб изтича през лятото. На пресконференция преди няколко часа наставникът на отбора коментира темата, като заяви, че не знае детайлите около дискусиите между ръководството и Меси за нов контракт. Галтие обаче е убеден, че  бившият играч на Барселона е щастлив при парижани.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес