Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венгер: Загубата от Юнайтед бе заради вирус в нашия лагер

23 ноември 2013, 11:42 часа • 15479 прочитания

В коментар след двубоя с “Манчестър Юнайтед” на 10-ти ноември, Арсен Венгер е казал, че загубата с 0:1 от “червените дяволи” е била в резултат на вирус, който е покосил неговите възпитаници. Загубата дойде в последния двубой от първенството преди паузата за баражите за Мондиал 2014 и приятелските срещи на националните отбори.

“Загубата от “Юнайтед” е голямо разочарование за нас, но да не забравяме, че имаме големи проблеми с вирусно заболяване, което тормози повечето от моите футболисти. Аз обаче не парадирах с това преди двубоя, както и сега, защото хората ще си помислят, че си търся извинения. До момента, в настоящата кампания, такива усложнения ни подминаваха, но точно преди този двубойни сполетя и нас. Въпреки това ние трябва да се научим да бъдем по-ефективни, дори когато нещата са срещу нас”.

“Арсенал” посреща днес “Саутхемптън” на “Емирейтс” в двубой, който със сигурност ще е интригуващ. Уолкът се завръща днес след двумесечен престой извън терените заради контузия, точно за да се изправи срещу бившия си отбор. Днес “топчиите” излизат за задължителна победа, за да задържат водещата си позиция, а интересен факт е, че в последния двубой между двата тима на “Емирейтс”, през миналата година, “Арсенал” разгроми “Саутхемптън” с 6:1.

“Уолкът се завръща днес в отбора, след дълга пауза. През времето докато беше контузен, дори не го поставях в резервния състав. Днес обаче е в групата за мача, като ще го използвам внимателно. Росицки бе болен, но също ще бъде в групата, както и Рамзи. Подолски също се възстановява с фитнес тренировки и до три седмици ще бъде готов.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес