Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Велико: Роналдо дебютира срещу... ПСЖ на Меси!

09 януари 2023, 14:40 часа • 3733 прочитания

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо може да дебютира за новия си клуб Ал Насър срещу вечния си съперник Лионел Меси. Това може да стане още на 19 януари, когато саудитският клуб ще се изправи срещу френския шампион Пари Сен Жермен в приятелски мач.

Наставникът на Ал Насър Руди Гарсия вече потвърди, че Роналдо ще вземе участие в контролния мач срещу ПСЖ. В него Ал Насър ще обедини сили с Ал Хилал, като двата тима ще формират сборен отбор, който да се изправи срещу ПСЖ.

На този етап обаче не е ясно дали Лионел Меси ще вземе участие в приятелския мач. Ако Кристоф Галтие го използва в срещата, то Меси и Роналдо отново ще се срещнат на футболния терен.

Роналдо пропусна първите два мача на Ал Насър заради наказание, което му бе наложено от Английската футболна асоциация. Руди Гарсия пък уточни, че контролата срещу ПСЖ на практика няма да бъде дебют за Роналдо за Ал Насър, тъй като отборът е сборен с Ал Хилал.

"Неговият дебют няма да е с екипа на Ал Насър, ще бъде смесен отбор между Ал Насър и Ал Хилал", обяви Гарсия. Ето кога ще бъде официалният дебют на Кристиано Роналдо за Ал Насър.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес