Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В мач на легендите: Стилиян Петров и компания загубиха от Ливърпул (ВИДЕО)

25 март 2023, 22:28 часа • 2841 прочитания

Стилян Петров изведе Селтик с капитанската лента срещу Ливърпул в благотворителен мач на легендите. Българинът стартира като централен защитник, а по-късно премина в халфовата линия. Мърсисайдци надделяха с 2:0 на "Анфийлд", а попаденията отбелязаха капитанът Стивън Джерард, който бе замерян с предмети при отпразнуването на гола, и Марк Гонзалес. 

ОЩЕ: Стилиян Петров с нова атака по БФС и Гонзо

Стиви Джи реализира от дузпа в 38-ата минута и заедно със съотборниците си се зарадва пред феновете на шотландския гранд, които не са най-големите му почитатели, тъй като бившият полузащитник водеше отбора на кръвния враг Глазгоу Рейнджърс дълго време. Запалянковците на Селтик прекрачиха границата и започнаха да замерят капитана на "червените", но без успех.

Интересен факт е, че мениджър на Ливърпул беше сър Кени Далглиш, който в кариерата си на футболист защитава цветовете само на тези два клуба. Той получи топло посрещане от гостуващата агитка. Роби Кийн, който е със същата съдба, започна с екипа на "детелините", но през втората част поигра и за английския тим.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес