Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Алжир: М'Боли се превръща в легенда, искат го в Англия

29 юни 2014, 11:36 часа • 14976 прочитания

Вратарят на ЦСКА и алжирския национален отбор Райс М‘Боли получи похвали за представянето си на световното първенство. Местното издание "La Gazete du Fennec” смята, че стражът е с основна заслуга за класирането на африканския тим на осминафиналите на Мондиала.

Според изданието, М‘Боли трябва да си намери по-сериозен отбор, който отговаря на качествата му. Интерес към него проявяват отбори от Англия и Турция.

"Течеше 47-ата минута на мача с Русия и противникът водеше с 1:0. Втори гол щеше да потопи надеждите за класиране напред, когато Райс М'Боли се намеси великолепно и спря чист гол на руснаците. Той е човекът, който има огромна заслуга за първи път Алжир да играе на осминафинал. И ако на Световното в Южна Африка пази добре, тук пази страхотно и се превръща в легенда. Само за две седмици вратарят на ЦСКА промени статуса си. Дори и сега да няма официална информация за интерес към него, въпреки че се знае за такъв от Англия и Турция, все още има достатъчно време да си намери хубав отбор за следващата кампания“, пише "La Gazete du Fennec”.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес