Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В 7-голов спектакъл с вратарски грешки: ПСЖ разнищи Монако (ВИДЕО)

25 ноември 2023, 00:20 часа • 2011 прочитания

Пари Сен Жермен постигна шеста поредна победа в Лига 1. "Принцовете" надделяха в истински голов спектакъл с 5:2 срещу Монако в двубой от 13-ия кръг на френското първенство. На "Парк де Пренс" попаденията за домакините отбелязаха Гонсало Рамош, Килиан Мбапе от дузпа, Усман Дембеле, Витиня и Рандал Коло Муани, а за гостите точни бяха Такуми Минамино и Фоларин Балогун.

ПСЖ остава на върха

С успеха парижани вече имат 30 точки и ще запазят лидерската си позиция. "Червено-белите" от своя страна остават трети с 24 пункта. В първия четвърт час Мбапе се отчете с пропуск, а гол на Монако беше отменен заради засада. В 18-ата минута Филип Кьон не се намеси убедително при изстрел на Килиан Мбапе, а Рамос бе на точното място за 1:0.

ОЩЕ: Кръв беляза Шампионска лига: Фен на ПСЖ бе наръган от ултраси на Милан

Дните до Евро

Дъжд от голове в последния четвърт час

Колегата на другата врата Донарума върна жеста 4 по-късно. Минамино се възползва и възстанови паритета. До почивката седмицата на ПСЖ се разписа от бялата точка. В периода от 70-ата до 75-ата минута паднаха три попадения. Дембеле вкара за 3:1, а Витиня покачи аванса. Балогун намали изоставането на гостите, преди в шестата минута на добавеното време Рандал Коло Муани сложи точки на спора.

ШАМПИОНСКА ЛИГА: Милан си отмъсти на ПСЖ с обрат и завърза "групата на смъртта" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес