Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ювентус с много ценен успех, Погба пак се контузи (ВИДЕО)

15 май 2023, 00:53 часа • 917 прочитания

Ювентус постигна много ценен успех с 2:0 като домакин срещу Кремонезе в мач 35-ия кръг на Серия "А". Попаденията паднаха през второто полувреме, а в техни втори се превърнаха Николо Фаджоли и Глейсон Бремер. Лошата новина за "бианконерите" е, че Пол Погба отново се контузи и напусна терена след само 24 минути игра. Това беше първа среща за него като титуляр за Юве през настоящия сезон.

ПО-РАНО: Рома пропусна да влезе в топ 5: "Вълците" не успяха да победят Болоня (ВИДЕО)

Възпитаниците на Масимилиано Алегри отправиха първия си точен изстрел в 30-ата минута. Аркадиуш Милик, който замени Погба, шутира от дистанция, но Карнесеки отрази. Стражът на гостите се намеси и при удари на Бремер и Рабио. В 55-ата минута обаче остана безпомощен.

Киеза проби отляво и намери Фаджоли на границата на наказателното поле. 22-годишният халф стреля мощно и откри резултата. Четвърт час преди да изтече редовното време Милик се разписа, но заради засада голът не бе зачетен. Все пак в 79-ата минута Бремер удвои аванса на Юве.

До края на срещата Рабио и Гати бяха много близо да отбележат. В крайна сметка двубоят завърши 2:0. След успеха си "старата госпожа" има 69 точки, които и отреждат втората позиция в класирането. Кремонезе остава на предпоследното 19-о място. ОЩЕ: Четири отбора следят отблизо Душан Влахович

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес