Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уругвай – Бразилия: Кога и къде да гледаме сблъсъка от 1/4-финалите на Копа Америка?

06 юли 2024, 15:23 часа • 1643 прочитания

Националните отбори на Уругвай и Бразилия излизат един срещу друг в сблъсък от четвъртфиналите на Копа Америка. Двубоят ще се играе в ранните часове на неделя, 7 юли. Срещата е много важна и за двата тима, които искат да стигнат максимално далеч в турнира, а защо не и да го спечелят.

ОБНОВЕНА: Бразилия е аут от Копа Америка 2024! 10 от Уругвай изхвърлиха "селесао" след дузпи (ВИДЕО)

Уругвай – Бразилия: Начален час и ТВ

Уругвай се класира за 1/4-финалите на Копа Америка, след като завърши на първо място в своята група „С“. Момчетата на Марсело Биелса завършиха без поражение в групата и събраха пълен актив от 9 точки като по този начин изпревариха с 3 втория в подреждането – Панама.

Бразилия изненадващо не успя да спечели своята група „D“, въпреки че „селесао“ е считан за един от основните фаворити за триумф в турнира. Винисиус Жуниор и компания излязоха от групата като втори в класирането с 5 точки – на 2 зад лидера Колумбия.

Национален отбор по футбол на Уругвай Национален отбор по футбол на САЩ

В колко часа започва Уругвай – Бразилия?

Двубоят между Уругвай и Бразилия е втори в програмата на Копа Америка тази нощ. Срещата е насрочена за 04:00 българско време. Мачът ще се проведе на новопостроения „Алиджънт Стейдиъм“ в Лас Вегас.

Коя телевизия ще предава Уругвай – Бразилия?

Срещата между Уругвай и Бразилия ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва двубоя е Макс спорт 3. Очаквайте репортаж от мача между Уругвай и Бразилия в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес