Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юрген Клоп: Арсенал е солиден отбор, длъжни сме да покажем по-добра игра

07 април 2023, 15:41 часа • 2031 прочитания

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира предстоящото дерби във Висшата лига срещу Арсенал. Той сподели, че очаква много тежък мач, тъй като „топчиите“ разполагат с изключително стабилен отбор. Германският специалист също така допълни, че неговите футболисти трябва да покажат доста по-добра игра от тази срещу Челси.

Клоп също така не спести похвалите си за своя колега Микел Артета. Според него испанският специалист върши отлично работата си, въпреки че в началото на престоя си в Арсенал той бе много критикуван за представянето на тима на терена.

Микел Артета

„Мачът с Челси е история, а сега имаме нов шанс да се докажем. Ще се опитаме да се представим достойно, но ще ни трябва подкрепата на феновете. Играем у дома и това ни задължава да покажем реакция и по-добра игра“.

"Микел Артета напълно оправда всяка една минута, която му бе дадена. Той бе под напрежение, когато нещата не се получаваха, но в момента те са на върха. Отборът им е много солиден, направиха страхотни трансфери и това води до стабилност. В момента те използват точно нея“, обясни Клопо.

Междувременно стана ясно, че Арсенал проявява сериозен интерес към Душан Влахович.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес