Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юнайтед се измъчи срещу Фулъм, но сложи край на негативната си серия (ВИДЕО)

04 ноември 2023, 16:43 часа • 898 прочитания

Манчестър Юнайтед се измъчи здраво при гостуването си на Фулъм в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. Все пак „червените дяволи“ успяха да стигнат до трите точки след успех с минималното 1:0. По този начин Юнайтед сложи край на негативната си серия от две поредни поражения.

Фулъм даде сериозен отпор на „червените дяволи“

Юнайтед започна отлично срещата и стигна до гол още в 8-ата минута, когато след подаване на Гарначо Мактоминей се разписа. Ситуацията бе разгледана с ВАР, след което попадението бе отменено заради засада на Хари Магуайър. До края на първата част двата тима си размениха по няколко добри положения, но до гол така и не се стигна.

Бруно Фернандеш донесе трите точки на Юнайтед

След почивката двата отбора продължиха да си разменят опасни положения, които обаче така и не бяха реализирани. Фулъм бе много близо до попадение след близо час игра, когато Палиня стреля от добра позиция, но изстрелът му бе изчистен голлинията. В добавеното време на срещата Манчестър Юнайтед все пак стигна до така важното попадение. То бе дело на Бруно Фернандеш, който се разписа с изстрел от границата на наказателното поле.

A match-winning strike from Bruno Fernandes seals the three points at Craven Cottage! ➕3️⃣ 🔗 https://bit.ly/462FfJ3

Posted by Manchester United on Saturday, November 4, 2023

Победата пък изкачи Манчестър Юнайтед на шесто място във временното класиране на Висшата лига с актив от 18 точки. Лидер е Тотнъм с 26, но и мач по-малко от „червените дяволи“. Фулъм от своя страна са 14-ти с 12 точки в актива си.

Вчера пък стана ясно, че шефовете на Юнатйед са взели изненадващо решение за Ерик тен Хаг.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес