Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юнайтед пробва да отмъкне Жоао Феликс под носа на Челси

05 април 2023, 12:45 часа • 1201 прочитания

Манчестър Юнайтед ще опита да измъкне нападателя Жоао Феликс под носа на Челси. Това съобщи испанският вестник „Мундо Депортиво“. Според информациите мениджърът на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг иска да вземе португалския национал, за да засили конкуренцията в предни позиции.

Както е известно младият нападател играе на „Стамфорд Бридж“ под наем от Атлетико Мадрид. Договорът за преотстъпване между двата тима е до лятото, като след това той ще трябва да се върне при „дюшекчиите“. От Челси обаче са много доволни от представянето на Феликс и обмислят да го вземат за постоянно.

Ерик тен Хаг

Това обаче може и да не се случи, тъй като Манчестър Юнайтед има сериозен интерес към играча и вече подготвя оферта за него. Според авторитетният сайт „Transfermarkt” нападателят струва 50 милиона евро, но е много малко вероятно Атлетико да се раздели с него срещу толкова пари.

Очаква се испанският тим да иска поне 70 млн. за 23-годишният футболист. До момента той има 11 мача за Челси във всички турнири, в които се е отчел с 2 попадения.

Снощи пък Челси и Ливърпул не успяха да се надиграят в отложен мач от осмия кръг на Висшата лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес