Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юнайтед напусна безславно Европа! Копенхаген продължава в Шампионска лига (ВИДЕО)

12 декември 2023, 23:57 часа • 2782 прочитания

Манчестър Юнайтед приключи участието си в европейските клубни турнири! "Червените дяволи" загубиха с 0:1 от Байерн Мюнхен в последния двубой от груповата фаза на Шампионска лига. Селекцията на Ерик тен Хаг завършва на дъното в класирането с 4 точки. Към компанията на баварците в следващата фаза на надпреварата се присъединява Копенхаген, който срази Галатасарай с 1:0 у дома.

Хари Магуайър се контузи

Първото полувреме на "Олд Трафорд" премина без множество чисти ситуации, а в необходимите моменти Андре Онана и Мануел Нойер се намесваха. Малко преди почивката Хари Магуайър получи разтежение в областта на адукторите и бе принудително заменен от Джони Еванс. В началото на втората част момчетата на Тен Хаг погледнаха по-смело към противниковата врата. 

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: След греди и отменен гол: Арсенал завърши първи в групата си (ВИДЕО)

Дните до Евро

Кингсли Коман смълча "Олд Трафорд"

С пропуск се отчете Бруно Фернандеш. В 70-ата минута Хари Кейн асистира на Кингсли Коман, който прониза Онана за 0:1. До края футболистите на Юнайтед така и не успяха да създадат нещо по-сериозно и напуснаха терена под бурните освирквания на своите фенове.

Копенхаген продължава напред за сметка на Юнайтед и Галатасарай

Копенхаген постигна изключително важен успех над Галатасарай на "Паркен". Единственото попадение в срещата реализира Лукас Лерагер в 58-ата минута. В края на двубоя голмайсторът получи втори жълт картон и бе изгонен. Така датският тим завърши на второто място с 8 точки - 3 пред третия Галатасарай, който ще се подвизава в Лига Европа.

ПРЕДИ ДНИ: Борнемут удари звучен шамар на Юнайтед, Ливърпул обърна слабак (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес