Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

УБА отказа Ливърпул от мечти за титла

02 февруари 2014, 17:46 часа • 10487 прочитания

Отборът на Ливърпул изпусна възможността да се откъсне на четири точки пред петия Евертън, след като направи равенство 1:1 при гостуването си на Уест Бромич Албиън в мач от 24-ия кръг на Висшата лига.

"Червените" можеха да си осигурят добър аванс в битката за топ 4, а също така и да се доближат на четири точки от първото място, но вдъхновено представяне на "торбаланите" през втората част им донесе заслужена точка.

Двубоят на "Дъ Хоуторнс" започна равностойно, но индивидуалната класа на гостите си каза думата в 24-та минута, когато Луис Суарес намери отлично Даниел Стъридж и нападателят откри резултата. До края мърсисайдци можеха да удвоят преднината си, но не го направиха и бяха наказани след почивката.

Домакините натиснаха през втората част и след като изпуснаха няколко възможности, резервата Виктор Аничебе изравни в 67-та минута след изключително груба грешка на Коло Туре. До края на мача и двата отбора можеха да спечелят, но в крайна сметка не успяха да стигнат до нов гол и мачът завърши 1:1. Ливърпул остава на четвърто място с 47 точки, докато УБА се изкачи до 16-та позиция с 23 точки.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес