Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Ал Насър: Кристиано Роналдо ще се завърне в Европа

30 януари 2023, 13:43 часа • 3543 прочитания

Наставникът на Ал Насър Руди Гарсия разкри, че суперзвездата на отбора Кристиано Роналдо ще се завърне в Европа след престоя си в Саудитска Арабия. Португалецът прекрати договора си с Манчестър Юнайтед в края на миналата година, за да се присъедини към Ал Насър, но кариерата му в Европа не е приключила.

Роналдо подписа договор с Ал Насър за период от две години, като ще прибира рекордните 200 милиона евро на година. Руди Гарсия обаче намекна, че португалецът ще се завърне в Европа след това.

Руди Гарсия

"Кристиано Роналдо е положително допълнение, тъй като помага за разпръсването на защитниците. Той е един от най-добрите играчи в света. Кристиано няма да приключи кариерата си в Ал Насър, ще се завърне в Европа", каза Гарсия.

Кристиано Роналдо все още е в търсене на дебютния си гол за Ал Насър, след като пропусна да вкара в дебюта си срещу Ал Етифак, както и мача за Суперкупата на страната срещу Ал Итихад. Наскоро се появиха информации, че клауза в договора на Роналдо може да го върне в Шампионска лига още през идното лято.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес