Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Toтнъм обърна Саутхемптън от 0:2 с победен гол в 90-ата минута

23 март 2014, 18:20 часа • 6873 прочитания

Тотнъм стигна до драматична победа с 3:2 над Саутхемптън в мач от 31-ия кръг на Висшата лига, благодарение на страхотен гол на Гилфи Сигурдсон в 93-та минута.

"Светците" започнаха по-уверено двубоя, но имаха нужда от комична грешка на Кайл Ноутън, за да поведат в резултата w 19-та минута. Десният бек на Тотнъм позволи една елементарна топка да го прескочи и Джей Родригес не сбърка сам срещу Юго Лорис. Малко след това Ноутън направи ново безумно отиграване, което позволи на Адам Лалана да направи 0:2.

В 31-та минута Кристиан Ериксен се възползва от груба грешка на защитата на гостите, за да намали изоставането на своя тим. 40 секунди след почивката Деян Ловрен позволи Роберто Солдадо да му отнеме една топка по елементарен начин и испанецът асистира на Ериксен за 2:2.

По всичко изглеждаше, че двата тима ще поделят точките, но в 93-та минута Сигурдсон направи обратът пълен със страхотен изстрел от далечно разстояние. По този начин Тотнъм запази минималните си шансове за място в топ 4, докато Саутхемптън остава на девето място с 45 точки.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес