Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тони Кроос „повлече крак“: Още една легенда на Германия се сбогува с Бундестима

06 юли 2024, 18:48 часа • 2133 прочитания

Полузащитникът на Германия Тони Кроос официално сложи край на състезателната си кариера след отпадането на Бундестима от Европейското първенство по футбол. Халфът на Реал Мадрид се завърна в представителния тим на родината си само за надпреварата и от днес вече официално е „пенсионер“.

Томас Мюлер едва ли ще играе повече за Германия

След отпадането на Германия от Евро 2024 пък още един легендарен футболист се сбогува с Маншафта. Става въпрос за нападателя на Байерн Мюнхен Томас Мюлер. 34-годишният играч заяви пред телевизия „Скай“, че мачът срещу Испания най-вероятно е бил последният му за Бундестима.

Представянето на Томас Мюлер в националния тим

Томас Мюлер дебютира за националния отбор на Германия на 3 март 2010 година. До момента той има на сметката си 131 мача за представителния тим на родината си, в които е реализирал 45 попадения.

Нападателят е на трето място във вечната ранглиста за най-много двубои за Бундестима. Томас Мюлер е световен шампион от Мондиал'14 в Бразилия.

Днес пък стана ясно, че помощник на Нагелсман е нахлул в съдийската стая и е обиждал реферите след отпадането на Германия от Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес