Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тимът на Роналдо не се отказва – дава 36 млн. евро за звезда на Барса

07 февруари 2023, 13:47 часа • 1835 прочитания

Тимът на Кристиано Роналдо Ал Насър продължава да опитва да привлече някои от най-големите звезди в световния футбол. Ръководството на саудитския клуб е отправило оферта за халфа на Барселона Серхио Бускетс. Тя е на стойност 36 милиона евро. Преди около месец арабският отбор също опита да вземе футболиста, но тогава удари на камък.

Сега шефовете на Ал Насър са изпратили подобрена оферта за Бускетс. Те се надяват, че този път каталунците ще склонят да се разделят с полузащитника. Причината е, че той вече е на 34 години, а договорът му изтича през лятото. Все още няма информация дали той ще бъде подновен. Ако контрактът не бъде преподписан ще бъде по-изгодно икономически за Барса да продаде Бускетс на Ал Насър, вместо да го изпусне без пари.

Кристиано Роналдо

Освен това саудитите предлагат на играча огромно възнаграждение. Те са готови да му дават по 20 милиона евро на сезон, като договорът ще е за срок от две години. Очаква се в следващите дни да има яснота около бъдещето на футболиста. Интерес към него има и от отбори от американската МЛС.

Преди дни Ал Насър пробва да привлече бившия съотборник на Роналдо в Реал - Лука Модрич.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес