Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тийнейджърската сензация на Реал Мадрид Ендрик: Гениален на терена и строг извън него

28 август 2024, 12:55 часа • 803 прочитания

Бразилският вундеркинд Ендрик има огромно бъдеще пред себе си. Тийнейджърът направи фурор в страната си, когато дебютира за Палмейрас на 16-годишна възраст. А не след дълго името му стана световно през декември 2022 г., когато Реал Мадрид обяви сделка за подписа на тийнейджъра, когато той навърши 18 години това лято.

Строги правила на терена и в любовта за Ендрик

Младежът свиква да влиза в заглавията на вестниците с подвизите си както на терена, така и извън него. Ендрик има връзка с 20-годишната моделка Габриели Миранда, а в интервю за подкаста "Pod Delas" той разкри, че двамата са подписали "договор за връзка", който включва някои необичайни клаузи.

Ендрик

Една такава клауза задължава Ендрик и Миранда да си казват "Обичам те" във всички ситуации. Има и някои по-сериозни клаузи, сред които забрана за всякаква форма на пристрастяване и драстични промени в поведението. Ендрик обясни: "Който не се съобразява с тези правила, когато настъпи краят на месеца, трябва да даде това, което другият иска. Например, аз поисках слушалки на Apple и тя ми ги купи."

Миранда даде допълнителна светлина върху клаузите, включени в договора им, който тя е описала като "доброволна емоционална връзка", основана на "уважение, разбиране и привързаност". На въпроса дали Ендрик може да играе GTA RP и да има приятелка в играта, дори виртуална, тя отговори: "Никога! Никога. Никога не бих го приела!"

Ендрик вече блести за Реал Мадрид. Бразилското дете-чудо направи мечтан дебют за "лос бланкос" в лигата, след като успя да вкара само 10 минути, след като се появи на терена. Той влезе в Топ 5 на най-младите играчи, вкарвали гол в своя дебют в Ла Лига, след като се разписа в 6-ата минута от добавеното време на мача с Валядолид, спечелен с 3:0 от мадридчани.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес