Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Старата госпожа няма пари за скъпи футболисти

15 май 2014, 19:18 часа • 9019 прочитания

Изпълнителният директор на Ювентус Бепе Марота сподели, че клубът ще направи всичко възможно, за да задържи Антонио Конте, но добави, че в момента Старата госпожа няма средства за скъпи трансфери.

"Истината е, че не можем да правим гръмки трансфери за идния сезон. Длъжни сме да постигнем отлични спортни резултати и да поддържаме достатъчно силен отбор, но трябва да съчетаем с това с добра работа зад кулисите и да се съобразяваме с финансовата действителност. Някои трансферни планове, за които се говори, са просто утопия", коментира Марота.

Антонио Конте е сигурен, че тимът се нуждае от нови попълнения, но изпълнителният шеф се надява въпреки всичко той да продължи да води Ювентус.

"Искаме да запазим Конте, защото той е достояние на клуба и изключителен професионалист. С работата си, с трите спечелени титли и с начина си на работа той доказа, че е сред най-добрите специалисти и е наш дълг да го задържим в клуба", подчерта Марота.

"Ще отпразнуваме скудетото, но от понеделник или вторник ще се съсредоточим върху идния сезон и първата ни задача е да решим въпроса с треньорския пост. Вестниците се забавляват, като лансират различни теории, свързани с имената на няколко треньори, но за момента нашите намерения са други", допълни той.

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес