Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Солскяер се завръща на Олд Трафорд във вторник

27 януари 2014, 01:23 часа • 11307 прочитания

Мениджърът на “Кардиф Сити” Оле Гунар Солскяер постигна значителен за тима му успех в двубоя срещу “Болтън” от турнира за ФА Къп. Във Висшата лига обаче тимът му се намира в зоната на изпадащите.

След успеха над “Болтън” момчетата на бившата легенда на “Юнайтед” са ентусиазирани да изпотят футболистите на Дейвид Мойс във вторник.

Със сигурност феновете на “червените дяволи” ще посрещнат подобаващо бившия си любимец и това ще бъде доста трогателен момент за Солскяер.

“Още когато приех офертата на “Кардиф” погледнах  в календара кога ще играем срещу “Манчестър Юнайтед”. През времето до момента обаче бях толкова зает, че нямах и свободна минута да мисля за този двубой.

“Аз не съм толкова емоционален човек, така че отивам там с момчетата си за едно добро представяне и точки. Интересуват ме не толкова феновете на противника колкото представянето на моите футболисти. Трябва да излезем и да се забавляваме срещу един от най-великите клубове.

Солскяер има виждане, че “Олд Трафорд” има нещо като аура и това създава респект у противниковите играчи, независимо факта, че през тази кампания “Юнайтед” загуби четири от своите домакински двубоя.

“Да играеш на този стадион е мечта за всеки футболист, а излъчването му е изиграло лоша шега на много играчи, но част от моята задача във вторник ще бъде това да не се случи с момчетата ми”, завършва норвежецът, цитиран от telegraph.co.uk.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес