Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След контузията: Кога Лионел Меси ще се завърне на терена?

22 март 2024, 12:22 часа • 1815 прочитания

На 14-и март Лионел Меси изигра само 49 минути в двубоя на Интер Маями срещу Нешвил, преди да бъде заменен принудително заради контузия.

Впоследствие 8-кратният носител на "Златна топка" не взе участие в гостуването на ДС Юнайтед, спечелено с 3:1 и дори отпадна от групата на Аржентина за контролите срещу Ел Салвадор (23.03.) и Коста Рика (27.03.).

Лионел Меси

Кога ще се завърне Меси?

Според "Diario Ole", 36-годишният футболист ще пропусне и следващите два мача на клубния си отбор - визита на Ню Йорк Ред Булс (23.03.) и домакинство на Ню Йорк Сити (31.03.).

ОЩЕ: Жерар Пике обясни на Ерлинг Холанд какво трябва да направи, за да достигне нивото на Лионел Меси и Кристиано Роналдо

Съобщава се, че за момента възстановяването на Меси върви по план и ако всичко е наред - би трябвало да се завърне на терена за сблъсъка с Монтерей от 1/4-финалите на местната Шампионска лига (4-ти април, 3:00 ч. българско време).

*От началото на новия сезон в Щатите Лео Меси е натрупал 5 мача, в които се е отчел с 5 гола и 2 асистенции (общо 410 игрови минути).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Бил ли е обсебен Лионел Меси от Кристиано Роналдо? Отговорът на Жерар Пике

Дейвид Бекъм купи Интер Маями за 25 милиона, няма да повярвате колко струва отборът сега

Колко пъти Лионел Меси е получавал червен картон? Два пъти с Аржентина и веднъж с екипа на Барселона! (ВИДЕО)

Ленард Спартански
Ленард Спартански Отговорен редактор
Новините днес