Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След инфарктно голово шоу: Реал Мадрид е 100%-ов в Шампионска лига (ВИДЕО)

13 декември 2023, 00:11 часа • 3031 прочитания

Реал Мадрид потрепери, но успя да приключи тазгодишната групова фаза на Шампионска лига с перфектен актив от 18 точки, дошли след 6 победи. В сблъсък от група C възпитаниците на Карло Анчелоти излъгаха Унион Берлин с 3:2. Немският отбор завършва на последно място с два пункта на своята сметка.

Реал пропусна дузпа и Воланд го наказа

Двата отбора си размениха по едно положение още в началото, а в 16-ата минута Хоселу уцели напречната греда с глава. В самия край на първото полувреме "лос меренгес" получиха правото да изпълнят дузпа. Зад топката застана Лука Модрич, но Рьонов спаси удара му. Секунди по-късно Кевин Фоланд откри резултата.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: След греди и отменен гол: Арсенал завърши първи в групата си (ВИДЕО)

Дните до Евро

Хоселу и Дани Себайос блестят за "белия балет"

След почивката Хоселу блесна с две попадение и осъществи пълен обрат. В 85-ата минута обаче Алекс Крал възстанови партита. Радостта на домакините от Берлин бе кратка, тъй като само 4 минути по-късно Дани Себайос донесе успеха на "белия балет".

Наполи продължава в Шампионска лига

В другия сблъсък от групата Наполи не допусна изненада и спечели с 2:0 на "Диего Армандо Марадона" срещу Спортинг Брага. Автогол на Сердар Саатчъ в 9-ата и попадение на Виктор Осимен в 33-тата минута донесоха ценните три точки на неаполитанците, с които те си подпечатаха билета за следващата фаза.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Юнайтед напусна безславно Европа! Копенхаген продължава в Шампионска лига (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес