Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шоу на Килиан Мбапе: ПСЖ прекърши Сосиедад и се върна на победния път (ВИДЕО)

05 март 2024, 23:55 часа • 2250 прочитания

Пари Сен Жермен надви Реал Сосиедад с 2:1 при визитата си на „Реале Арена“ в Сан Себастиан в осминафинален двубой реванш от Шампионска лига. Голямата звезда на "принцовете" Килиан Мбапе блесна с по едно попадение в двете полувремена и имаше ключова роля за успеха. В последните мигове на срещата Микел Мерино намали изоставането на баските.

ПСЖ се върна на победния път

В 62-рата минута гол на Андер Баренечеа не бе признат заради засада. Така благодарение и на победата в първия сблъсък парижани продължиха напред в надпреварата. Те се върнаха на "правия" път след две последователни равенства във френската Лига 1 (подробности четете в линка).

ВАР-ът на Actualno

Звездна комбинация доведе до гол за ПСЖ

Гостите откриха резултата чрез звездна комбинация между Дембеле и Мбапе в 15-ата минута. Килиан се възползване от подаване на бившия футболист на Барселона и буквално скъса мрежата. До почивката възпитаниците на Луис Енрике бяха по-активни, но стигнаха до удвояване на аванса през втората част.

Прекрасна асистенция за второто попадение на Мбапе

В 56-ата минута влезлият от резервната скамейка Канг-ин Лий изведе по брилянтен начин с пас по въздуха Мбапе, който прониза Алекс Ремиро за втори път. Малко по-късно гол на Баренечеа бе отменен заради засада. В 89-ата минута Мерино реализира почетното попадение за Реал Сосиедад.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Байерн Мюнхен си отмъсти на Лацио и продължава напред в Шампионска лига (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес