Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо: Съдията не бе на ниво, трудно е когато много хора не искат да печелим

24 март 2014, 10:32 часа • 14612 прочитания

Кристиано Роналдо не пести упреците си към съдията след вчерашната загуба в „Ел Класико“ с 3:4.

Двубоят бе изпълнен с обрати и наказателни удари, като именно Роналдо донесе третия гол за отбора си след дузпа. Другите две обаче бяха за „Барселона“, а и при едната Рамос бе изгонен.

„Разочаровани сме, заслужавахме повече, но борбата за титлата продължава“, коментира португалецът за сайта на „белия балет“.

„Крайно неприятно е, че много хора не желаят да печелим, а „Браселона“ определено щеше да загуби точки тази вечер. Явно доста хора не искат ние да спечелим Ла Лига. Тук съм от пет години и знам как стоят нещата, но съм убеден, че накрая ние ще вдигнем трофея за нещастие на всички, които ни мразят. Не е лесно след като контролирахме нещата при 3:2, а след това съдията просто безумстваше на терена“.

Ундиано Маленко е е дин от най-опитните рефери – свирил е на Мондиал 2010, има опит в Шампионска лига, а и бе обявен за топ рефер в Испания през 2005г. и 2007г. Независимо от това обаче според Роналдо той е бил твърде нервен и не е отсъждал адекватно.

„Имаше много брак в решенията на съдията. Според опита ми той не бе на ниво за подобен двубой. В най-критичните моменти той беше бял като платно – толкова се беше изнервил и не вземаше правилните решения. Знаете, че „Реал“ е най-великият клуб в света и именно поради това има толкова завист спрямо него. Вероятно си мислите, че съдиите ни помагат както на „Браселона“, но не е така“, завършва Роналдо.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес