Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рибери: Стегнахме се и си заслужихме място на Мондиал 2014

20 ноември 2013, 10:27 часа • 8756 прочитания

Звездата на Франция Франк Рибери е на мнение, че неговите съотборници са показали характер в реванша с Украйна, спечелена с 3:0.

"Петлите" бяха загубили първия двубой с 0:2, но въпреки това успяха да се класират на Световното първенство в Бразилия, след класически успех на реванша. "Това е нещо красиво, невероятно! Ние направихме нещо невероятно. Феновете бяха с нас и това ни помогна. Преживяхме толкова трудни моменти, но сега всичко е наред", заяви Рибери.

"Мина доста време, откакто бях виждал за последно толкова много подкрепа на "Стад дьо Франс". Получихме хубав шамар в Украйна, който ни събуди и ни накара да направим нещо велико. Всички в отбора са много щастливи. Беше много трудно, но играхме със сърце и успяхме", добави още звездата на Байерн Мюнхен, цитиран от БГНЕС.

След загубата в първия двубой, спортните медии във Франция разпънаха на кръст отбора и треньора Дешан. Бяха изложени какви ли не доводи и ретроспекции за легендарната за нас среща с Емо Костадинов и компания през 1993г. В крайна сметка обаче, Рибери и съотборниците му показаха завиден характер и обърнаха с главата надолу надеждите и представите на Украйна, както и опровергаха медиите в родната си държава.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес