Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал официално се класира напред, Арсенал подчини Севиля (ВИДЕО)

08 ноември 2023, 23:58 часа • 3977 прочитания

Реал Мадрид официално се класира за елиминациите на Шампионска лига. В двубой от Група С на надпреварата "лос меренгес" постигна класическа победа с 3:0 над Спортинг Брага. В средата на първото полувреме Браим Диас откри резултата. След почивката блеснаха бразилските звезди на "белия балет".

Брага пропусна дузпа и бе наказан от Реал

Винисиус удвои аванса на своя отбор в 58-ата минута, а само 180 секунди по-късно Родриго също се разписа. Португалският тим може горчиво да съжалява за изпуснатата дузпа в самото начало на мача. Ударът на Алваро Джало от бялата точка бе отразен от Андрей Лунин. Украинският страж застана под рамките на вратата вместо Кепа Аризабалага, който получи контузия по време на загрявката.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Реал Сосиедад се разправи за 20 минути с Бенфика, Унион удържа Наполи (ВИДЕО)

Реал не може да бъде изместен от първите две места

Възпитаниците на Карло Анчелоти, чийто друг гол беше отменен в хода на срещата, оглавяват класирането без допусната грешка - с 12 точки от 4 сблъсъка. Брага е трети с 3 пункта и математически не може да измести мадричани от първите две места, даващи право на участие в следващия етап на надпреварата.

Арсенал подчини Севиля

В двубой от Група B Арсенал подчини Севиля с 2:0 у дома. Леандро Тросар изведе "артилеристите" напред в 30-ата минута. През второто полувреме Букайо Сако удвои аванса. Момчетата на Микел Артета категорично бяха по-добрият отбор на терена, а андалусийци завършиха с едва един отправен изстрел по посока вратата на Давид Рая.

"Топчиите" са на върха

"Топчиите", които победиха Севиля и преди седмици, са на върха в таблицата с 9 точки. Испанците са на дъното с 2 пункта. В другия мач от групата ПСВ излъга Ланс с 1:0. Така двата отбора се изравниха с по 5 точки.

ОЩЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА: Неузнаваема Барса със звучна издънка, Борусия надигра Нюкасъл (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес