Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал Мадрид – Аталанта: Кога и къде да гледаме финала за Суперкупата на УЕФА?

14 август 2024, 09:37 часа • 6603 прочитания

Отборите на Реал Мадрид и Аталанта излизат тази вечер един срещу друг във финала за Суперкупата на УЕФА. Двата тима са пределно мотивирани да спечелят срещата и по този начин да стартират новия сезон с отличие.

Реал Мадрид – Аталанта: Начален час и ТВ

Реал Мадрид се класира за финала за Суперкупата на УЕФА, след като през миналата кампания триумфира в Шампионска лига. „Кралете“ спечелиха най-комерсиалния турнир след успех срещу Борусия Дортмунд във финала.

Реал Мадрид

Аталанта пък е действащият носител на втория по сила турнир на Стария континент – Лига Европа. Бергамаските взеха трофея, след като на финала се наложиха над германския Байер Леверкузен.

В колко часа започва Реал Мадрид – Аталанта?

Сблъсъкът между Реал Мадрид и Аталанта за Суперкупата на УЕФА е насрочен за тази вечер. Двубоят ще стартира в 22:00 часа българско време. Срещата ще се състои на Националния стадион в полската столица Варшава.

Аталанта

Кои телевизии ще предават Реал Мадрид – Аталанта?

Срещата между Реал Мадрид и Аталанта ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват двубоя са bTV Action и MAX Sport 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Реал Мадрид – Аталанта НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес