Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал иска да отмъкне 18-годишен турски талант под носа на Барселона

05 юли 2023, 12:36 часа • 1127 прочитания

Испанският колос Реал Мадрид се опитва да отмъкне 18-годишен турски талант под носа на кръвния враг Барселона. От лагера на "лос бланкос" също проявяват интерес към младата надежда на турския футбол Арда Гюлер, който се считаше за сигурно ново попълнение на каталунците.

Обратен завой: Арда Гюлер пое към Реал, а не към Барса

Оказва се обаче, че Гюлер може да се насочи към "Сантяго Бернабеу", а не към "Камп Ноу", според Yeni Acık TV. Футболистът на Фенербахче е считан за един от най-големите таланти в световния футбол и очаквано предизвиква сериозен интерес.

Арда Гюлер

Реал Мадрид надцака Барселона за Гюлер

Каталунците водеха надпреварата за подписа на играча на Фенербахче, но тийнейджърът изглежда е избрал Реал. Мадридчани ще платят 20 милиона за Арда Гюлер, а Фенербахче ще получи 20 процента от приходите следваща продажба на талантливия футболист.

Очаква се Гюлер да се присъедини към Реал Мадрид още това лято, противно на варианта с Барселона, който щеше да го остави още година под наем в клуба от Истанбул. В началото на годината Арда Гюлер трогна всички в Турция с голям жест (ВИДЕО) след тежките земетресения.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес