Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разногласия на "Олд Трафорд": Юнайтед взе изненадващо решение за Тен Хаг

03 ноември 2023, 12:49 часа • 2071 прочитания

Ръководството на английския футболен гранд Манчестър Юнайтед е решило, че на този етап няма да уволнява наставника на тима Ерик тен Хаг. Нидерландецът бе считан за "пътник" след тежката загуба от Нюкасъл за Карабао Къп, но изглежда, че ще продължи да води отбора.

Тен Хаг остава начело на Манчестър Юнайтед

Въпреки това британското авторитетно издание The Athletic съобщава, че на "Олд Трафорд" са имали сериозни разногласия за това дали Тен Хаг трябва да остане начело на отбора. Някои хора от управата на клуба имат съмнения, че той е способен да извади "дяволите" от кризата.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Оцеля в самолетна катастрофа, за да качи Юнайтед на върха

Ерик тен Хаг

На "Олд Трафорд" има разногласия за Тен Хаг

Други ръководни фактори обаче смятат, че Тен Хаг може да овладее ситуацията в клуба и да изведе отбора към успехите. Споделя се мнението, че нидерландецът е добър специалист, но се намира в трудна ситуация, която допълнително увеличава напрежението върху него.

Манчестър Юнайтед е едва на осмо място във Висшата лига след 10 изиграни мача. "Дяволите" отпаднаха и от надпреварата Карабао Къп, която спечелиха през миналия сезон. Тимът е и трети в групата си в Шампионска лига - зад Байерн и Галатасарай.

Междувременно се появиха и информации, че причината Юнайтед да не уволнява Тен Хаг е рекордна неустойка.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес