Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рашфорд с огромно признание: Мислех да напусна Манчестър Юнайтед, но...

30 юли 2023, 19:52 часа • 3089 прочитания

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна, че е мислел да напусне "червените дяволи" преди пристигането на мениджъра Ерик тен Хаг. 25-годишният английски национал заяви, че нидерландският специалист му е дал нужната свобода на действие, което се е оказало ключово за решението му да продължи да играе на "Олд Трафорд".

"Преди да дойде мениджърът мислех за промяна. Във футбола това се случва, но винаги има причина. Неговото идване ми се отрази чудесно. Той ми даде свобода. В миналото бях с много статична роля и не можех да се насладя на играта. Аз съм такъв човек, че представянето ми влияе на настроението ми. А когато не съм щастлив, не мога да играя най-добрия си футбол", обясни нападателят на английския гранд.

ОЩЕ: Юнайтед договори новия си вратар, „червените дяволи“ плащат над 50 млн. евро за него

През миналия сезон, който бе първи за Тен Хаг начело на Юнайтед, Рашфорд вкара рекордните в кариерата си 30 гола във всички турнири. С тях той помогна на тима си да завърши трети в първенството и да спечели Купата на Лигата. По-рано този месец атакуващият състезател подписа нов петгодишен договор с клуба. В момента "червените дяволи" се готвят за старта на сезона във Висшата лига. Първият двубой на отбора е на 14 август срещу Уулвърхямптън. 

ОЩЕ: 323 дни до ЕВРО 2024: България държи болезнен антирекорд, но не е сама!

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес