Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Програмата на Световното първенство по футбол за днес, 3 юли

03 юли 2018, 07:45 часа • 12980 прочитания

Дойде и последният ден от осминафиналната фаза на Световното първенство по футбол в Русия. Днес, 3 юли, ще бъдат излъчени последните четвъртфиналисти на първенството.

Първо, от 17:00 часа един срещу друг застават два отбора, които едва ли са си мечтали да имат толкова добър шанс да стигнат поне до четвъртфинал на шампионата – Швейцария и Швеция. Мачът е абсолютно непредвидим и със сигурност най-голяма роля ще играе волята за победа, защото като класа двата отбора са с приблизително еднакви сили. Голямо значение ще има в какво настроение ще излязат Шакири и Форсберг – от това може би ще зависи кой ще е крайният победител.

В 21:00 часа е далеч по-обещаващият мач – Колумбия срещу Англия. Англичаните винаги са броени за фаворити преди голям шампионат, но след многобройните провали през годините вече прогнозите са по-предпазливи. Все пак сега Англия има всепризнат голмайстор в лицето на Хари Кейн и може би това ще помогне много в по-лесния поток, в който са англичаните. За Колумбия ще е много важно какво ще е състоянието на Хамес Родригес – най-вероятно той ще играе, но може би като резерва. Без него колумбийците определено губят в креативната фаза на играта, но пък винаги готовата да сбърка по най-наивен начин английска отбрана не е застрахована дори при евентуална липса на Хамес.

Вижте пълната програма на Световното първенство по футбол в Русия

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес