Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Програма на ЕВРО 2024 за мачовете днес - 10 юли

10 юли 2024, 05:00 часа • 6043 прочитания

Европейското първенство по футбол 2024 навлиза в предпоследната фаза на надпреварата! Тази вечер - 10 юли, програмата на турнира предвижда второ дерби от 1/2-финалната фаза. Той противопоставя два мегафаворита за европейската титла: Нидерландия и Англия.

Нидерландия - Англия

Нидерландия изненадващо излезе като един от най-добрите трети отбори, но имаше късмета да получи лесен съперник в следващата фаза. "Лалетата" разгромиха Румъния, за да си осигурят сблъсък с Турция. В изключително динамичен мач "оранжевите" надделяха срещу "лунните звезди".

ВАР-ът на Actualno

Кога и къде да гледаме 1/2-финала на ЕВРО 2024

Англия пък спечели своята група „С“, но от самото начало бе подлагана на критики заради страхливия футбол, който демонстрира. Все пак впоследствие "трите лъва" постигнаха трудни победи над Словакия и Швейцария, за да достигнат до Топ 4 на надпреварата. Сблъсъкът между Нидерландия и Англия започва в 22:00 часа българско време. 

Срещата ще се проведе на стадион „Сигнал Идуна Парк“ в Дортмунд и ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват двубоя са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Нидерландия – Англия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес