Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблемите на Руни продължават, а Мойс не може да му даде почивка

02 януари 2014, 11:41 часа • 13321 прочитания

Уейн Руни все още не може да се справи със здравословните проблеми в слабините, което му пречи да даде максимума от себе си на терена.

Руни пропусна двубоя с "Норич" в събота и трябваше да премине късен фитнес тест преди загубата в двубоя срещу "Тотнъм" снощи. Въпреки участието си в двубоя срещу "шпорите" Руни би трябвало да продължи да е извън терена, но мениджърът Дейвид Мойс няма особен избор освен да продължава да го пуска в игра.

"Ако можех да му дам почивка щях да го направя. Той не можа да играе в няколко двубоя, а може да се наложи все пак да го освободя и за някои от предстоящите. Предвид представянето му срещу "Тотнъм" ще го използва колкото е възможно, за да се опитаме да бележим в противниковата врата.

С отварянето на настоящия трансферен прозорец шотландецът може да търси нови варианти за нападението си, но той бе категоричен, че няма да подписва на всяка цена.

"Негативният резултат от последния ни двубой няма да повлияе на трансферната ни политика нито сега, нито през лятото. Просто нямахме ден, но резултатът няма да повлияе на ритъма ни на подготовка и игра", коментира Мойс.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес