Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приказката продължава! Палачът на Байерн Мюнхен отстрани кошмара на Левски (ВИДЕО)

06 декември 2023, 21:13 часа • 3656 прочитания

Заарбрюкен се превръща в убиец на грандове и генератор на сензационни спортни новини! Третодивизионният немски отбор отстрани елитния Айнтрахт Франкфурт от турнира за Купата на Германия. В двубой от 1/8-финалите на надпреварата палачът на Левски в Лигата на конференциите инкасира поражение от 0:2. Головете в срещата бяха дело на Кай Брюнкер и Лука Кербер.

Заарбрюкен пише история! Кой е следващият?!

Заарбрюкен пренаписа своята история за пореден път, след като в миналия кръг от турнира елиминира световния колос Байерн Мюнхен. И срещу "орлите" възпитаниците на Рюдигер Цил се представиха достойно. Още в 20-ата минута те излязоха напред в резултата, но голът им беше отменен заради засада.

МЕЖДУВРЕМЕННО: Любо Пенев шокира Левски: Хебър изхвърли "сините" от Купата на България! (ВИДЕО)

Попаденията паднаха през втората част

Все пак на „Лудвигспарк“ домакините поведоха в 64-тата минута чрез Брюкнер, а асистенцията бе на Амин Наифи. Около 15 по-късно голмайсторът намери Кербер, който удвои аванса на своя тим. В 83-тата минута Ноел Футкеу получи директен червен картон и остави Айнтрахт с 10 души на терена.

Байер Леверкузен продължава напред

В друг сблъсък за Купата на Германия Байер Леверкузен надви Падерборн с 3:1. Виктор Бонифас и Есекиел Паласиос се разписаха за "аспирините" през първото полувреме. В заключителната фаза на мача Себастиан Клаас намали изоставането на втородивизионния отбор, но Патрик Шик реализира и върна разликата от две попадения.

Само преди дни пък Борусия Дортмунд сложи край на впечатляващата серия на Леверкузен (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес