Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Преминаването на Велков в Манчестър Юнайтед към момента пропада

09 януари 2014, 10:23 часа • 12155 прочитания

Нелеп инцидент прекрати за момента пробите и евентуалното преминаване на младежкия ни национал и талант на "Славия" в редиците на "червените дяволи". Стефан Велков е получил тежката контузия по време на игра на футзал. Младият ни защитник изкара проби в "Манчестър Юнайтед", по време на които впечатли с изявите си и предизвика интерес и други отбори като италианския гранд "Ювентус" и швейцарския "Базел".

Младежкият национал е със скъсани връзки на глезена и още днес ще бъде опериран. Това ще го изкара от терените за дълго време, предвид прогнозирания 20-дневен възстановителен период след интервенцията, когато ще е напълно обездвижен. След преминаване на оперативното лечение ще е ясно точния период на отсъствие от тренировки.

Велков тренираше по специална програма, която бе назначена от щаба на "червените дяволи" и отново те ще имат водещо мнение при предстоящото възстановяване.

Отсъствието му отваря дупка в отбраната на белите, които разполагат на този пост само с Коста Велков, тъй като Живко Желев и Виктор Генев бяха освободени, информира БТВ.

 

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес