Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Представители на Ал Хилал пристигнаха в Париж за преговори с Меси

05 юни 2023, 11:34 часа • 1447 прочитания

Представители на саудитския Ал Хилал пристигнаха в Париж, за да започнат преговори със суперзвездата Лионел Меси. Това съобщи АФП. Според информациите хората на саудитците са във френската столица от неделя и вече са започнали разговорите с бащата играча Хорхе за евентуалното преминаване на аржентинеца в тима.

Както е известно договорът на Меси с ПСЖ изтече и той вече е свободен агент. Световният шампион изигра последния си мач за френския клуб в събота срещу Клермон. 35-годишният нападател прекара две години на „Парк де Пренс“ като изигра 75 мача във всички турнири, в които реализира 32 попадения и подаде за още 35.

„Има делегация от Саудитска Арабия, която има само една цел - да се завърне с официално споразумение с Меси. На последния етап от преговорите сме. Ако всичко е наред, Меси ще подпише и Ал Хилал и ще го обяви преди края на седмицата”, обясниха пред АФП, източници участващи в преговорите.

В началото на юни стана ясно, че договорът, който саудитците предлагат на Меси е за 2 години, като той ще получи 600 милиона евро. Интерес към него има от страна на Барселона и американския Интер Маями.

ОЩЕ: Неймар към „брат“ си Меси: Нещата не се получиха, както си мислехме.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес