Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предлагат защитник на Юнайтед на Интер

29 март 2023, 10:05 часа • 859 прочитания

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф е бил предложен на Интер. Това съобщи италианският вестник „Тутоспорт“. Според информациите агентът на шведския национал е влязъл в контакт с представители на миланския гранд за евентуален трансфер на клиента му на стадион „Джузепе Меаца“.

Интер търси усилено централен защитник, тъй като след края на сезона Милан Шкриняр ще напусне в посока ПСЖ. Франческо Ачерби най-вероятно ще продължи престоя си при „нерадзурите“ под наем от Лацио, докато Стефан де Врай със сигурност ще преподпише договора си с клуба. Въпреки това тимът се нуждае от поне още един футболист на този пост.

Ерик тен Хаг

Италианският тим опита да привлече Линдельоф още през зимата, като изпрати официална оферта за правата му, но тогава мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отказа предложението. Самият футболист е готов да напусне „Олд Трафорд“, тъй като не е доволен от малкото игрово време, което получава. Той има договор с „червените дяволи“ до лятото на 2024 година, като е оценен на 15 милиона евро.

Интер пък намери заместник на Ромелу Лукаку.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес