Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Преди реванша с Левски: Айнтрахт отхвърли поредна оферта за голямата си звезда

29 август 2023, 16:22 часа • 1033 прочитания

Ръководството на Айнтрахт Франкфурт е отхвърлило поредната оферта за голямата си звезда – Рандал Коло Муани. Това съобщи „Sky Sport Germany“. Според информациите шефовете на „орлите“ са отказали да продадат нападателя на френския Пари Сен Жермен часове преди реванша с Левски от плейофната фаза на Лигата на конференциите.

Айнтрахт иска повече пари за Коло Муани

Както е известно ръководството на ПСЖ иска да вземе Коло Муани като вчера предложи 70 милиона евро за правата му, плюс още 10 млн. под формата на различни бонуси. Босовете на Айнтрахт обаче категорично са отхвърлили предложение, тъй като искат поне 100 милиона евро за своя голмайстор.

Коло Муани иска да премине в ПСЖ

Самият Коло Муани пък иска да продължи кариерата си във френския тим като вече е обявил своето решение пред шефовете на тима от Франкфурт. Очаква се днес или утре от ПСЖ да изпратят подобрена оферта за 24-годишния футболист. Възможно е парижани да включат и свой играч в сделката. Продажбата на Рандал Коло Муани пък трябва да бъде финализирана до 1 септември, когато затваря трансферния прозорец.

Вчера пък стана ясно, че Айнтрахт е успял да вдигне на крака две от звездите си за мача с Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес