Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Повикаха Дюкенс Назон в националния

06 март 2023, 12:31 часа • 1493 прочитания

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон получи повиквателна за националния отбор на Хаити. Островната държава гостува на Монсерат на 25 март, а три дни по-късно е домакин на Бермудските острови. Двубоите са от Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ.

Офанзивният футболист на „червените“ се представя отлично от началото на сезона, като поради тази причина националният селекционер на Хаити Жан-Жак Пиер реши да го повика за двете срещи. За последно нападателят игра за Хаити през 2021-ва. 

През настоящата кампания Назон се утвърди като водещият голмайстор на ЦСКА. До момента централният нападател изигра 26 мача за „армейците“ във всички турнири. В тях той е реализирал 13 попадения и е добавил още четири асистенции. Той вкара единственият гол за „червените“ в мача с Локомотив Пловдив, въпреки че не бе тренирал няколко дни заради висока температура.

В следващия кръг ЦСКА гостува на ЦСКА 1948 в изключително важен двубой. „Армейците“ са първи в класирането с 54 точки. Втори е тимът на Лудогорец с 50, докато ЦСКА 1948 е на трета позиция с 45. Очаква се именно Назон да води атаката на тима на Саша Илич. Срещата между ЦСКА и ЦСКА 1948 е в неделя от 16:45 часа на стадиона в „Бистрица“.

Днес пък феновете на ЦСКА призоваха мачът да се състои на Националния стадион "Васил Левски".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес