Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Повече няма да свири на Евро 2024: Скандалният съдия, порязал Германия, се прибра в Англия

08 юли 2024, 17:16 часа • 3905 прочитания

Скандалният английски съдия Антъни Тейлър, който поряза Германия в мача от 1/4-финалите на Евро 2024 срещу Испания, повече няма да свири мачове на надпреварата. Това съобщи британското издание „Дейли Мейл“. Според информациите реферът вече се е прибрал в родината си.

Антъни Тейлър изуми света

Както е известно, Антъни Тейлър не даде дузпа за Германия в продълженията на мача с Испания, когато резултатът бе 1:1. Тогава Мусиала стреля опасно към вратата на Унай Симон, но топката се удари в ръката на Марк Кукурея.

Съдията и неговите колеги от ВАР обаче подминаха ситуацията и оставиха играта да продължи. Решението на арбитъра бе изключително дискусионно и той си навлече гнева на милиони фенове по света.

Британецът няма да иска да си спомня Евро 2024

Недадената дузпа за Германия не е първата изцепка на Антъни Тейлър на Европейското първенство. Английският рефер отмени попадение на Нидерландия срещу Франция в мача помежду им от груповата фаза, тъй като играчът на „лалетата“ Дензел Дъмфрис бе в ситуация на пасивна засада. Тейлър бе считан за един от фаворитите да свири финала на Евро 2024 в случай, че Англия не участва в него.

ОЩЕ: Тони Кроос "повлече крак": Още една легенда на Германия се сбогува с Бундестима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес