Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Потвърдено: Ливърпул е в преговори за нов мениджър, който е уверен, че ще наследи Клоп

25 април 2024, 23:34 часа • 3069 прочитания

Евентуалният наследник на Юрген Клоп начело на Ливърпул - Арне Слот, заяви, че желае да поеме поста на мениджър на мърсисайдци. Настоящият наставник на Фейенорд потвърди за преговори между двата клуба и не скри, че чака тяхното развитие. Нидерландският специалист е уверен в положителната развръзка и своето преминаване в английския колос. 

Арне Слот чака с нетърпение да поеме Ливърпул

„Единственото нещо, което мога да кажа по въпроса, е, че клубовете са в преговори. А след това седиш в чакалнята и чакаш какво ще излезе. Струва ми се ясно, че бих искал да отида в Ливърпул. Сега чакам да видя дали клубовете ще постигнат споразумение. Много съм сигурен в това", заяви Слот в интервю за ESPN Нидерландия преди мача от Ередивизия в четвъртък срещу Го Ахед Игълс.

ОЩЕ: Ливърпул и Милан са аут от Лига Европа, Леверкузен мечтае за требъл (ВИДЕО)

Дните до Евро

Сагата се решава в следващите дни

"Клубовете трябва да си свършат работата. След това аз чакам и като „главен герой“. Трябва да уважавам това. Това несъмнено ще стане ясно през следващите дни“, увери той. Арне Слот изведе Фейенорд до титлата през миналия сезон и стана обект на интерес от много клубове. Според непотвърдена медийна информация ротердамци държат да получат компенсационен пакет от 9 млн. паунда за сегашния си мениджър.

Ван Дайк с коментар за потенциалния наследник на Клоп

След загубата от Евертън капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк коментира темата: "Мисля, че Арне Слот може би е един от по-добрите холандски треньори в момента. С начина си на игра и философията, която има, той би могъл да бъде треньор на Ливърпул. Това, което също така чета и чувам, разбира се, е, че той далеч не е финализиран", каза централният бранител.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес