Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По следите на Мбапе: Полицията претърсва хотел след обвиненията в изнасилване

22 октомври 2024, 17:32 часа • 364 прочитания

Скандалът с Килиан Мбапе продължава! Полицията в Стокхолм е претърсила апартамента на звездата на Реал Мадрид в хотел "Банк" и е разпитала част от персонала, за да събере доказателства. Срещу френския футболист е подадена жалба за изнасилване.

Изнасилвач ли е Килиан Мбапе?

Информацията съобщава вестник "Афтонбадет" повече от седмица след инцидента с Мбапе в шведската столица. Допълва се, че служителите на реда са прегледали и записите от вътрешните камери в хотела. Засега прокуратурата в Стокхолм остава дискретна, но продължава да събира доказателства по аферата, като според местните медии именно Килиан Мбапе е основният заподозрян в изнасилването на млада жена.

ОЩЕ: Мбапе, Кейн и Левандовски в надпревара с цифрите: Кой е най-добрият от началото на сезона?

Килиан Мбапе

Как се стигна дотук?

Той получи почивка от селекционера на Франция Дидие Дешан за мачовете от Лига на нациите и реши да оползотвори свободното време с купони. Капитанът на "петлите" бе заснет да се забавлява в нощен клуб в Стокхолм. Тези действия обаче му докараха сериозни проблеми.

На 14 октомври един от най-големите вестници в Швеция - "Експресен", публикува информация, според която срещу Мбапе има подадена жалба с обвинение за изнасилване и сексуално посегателство. Многомилионната звезда нарече материала "фалшива новина". Вестник "Паризиен" твърди, че Килиан Мбапе наистина е имал сексуални отношения с жена в Швеция, но те са били напълно по желание и от двете страни.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес