Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петров + Бербатов в ЦСКА = пълен абсурд

04 декември 2013, 10:20 часа • 27530 прочитания

Безброй са вече спекулациите относно бъдещето на Димитър Бербатов. Изписа се какво ли не, а развоя на събитията около бившия ни национал ще станат ясни през следващия месец. Появиха се дори слухове, че Бербо ще дойде на "Армията", но ако това се случи, той вероятно само ще гостува като зрител.

Агентът на Димитър Бербатов, Емил Данчев, категорично отрече всякакви слухове за трансфер и поясни, че всичко ще бъде ясно другия месец. През октомври изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че мечтата му е да събере Мартин Петров и Бербатов в един отбор. Предвид слабия сезон на българина във "Фулъм", мечтите на някои хора от ЦСКА взеха превез над реалността, а според Данчев тя именно е, че е абсурдно да се допуска дори, че в момента Бербо ще се завърне в ЦСКА.

"Питайте ме нещо сериозно. Няма как това да стане в момента. Към момента Димитър Бербатов на "Армията" е пълен абсурд. Ръководството на "червените" може да си мечтае каквото пожелае. Иначе какво ще стане с Бербатов, ще разберем през януари. Още е рано да се говори за неговото бъдеще и не мога да кажа например, че със сигурност ще се раздели с "Фулъм", информира football24.bg, цитирайки  "Тема спорт".

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес