Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петев стана жертва на нов фенски саботаж, отнеха му титлата в Кипър

18 май 2014, 01:13 часа • 16274 прочитания

Кошмарът от свои фенове през сезон 2013/2014 за Ивайло Петев е на път да стане пълен. След като бе съблечен от “сини” ултраси на представянето си като треньор на “Левски”, двукратният шампион с “Лудогорец” отиде в АЕЛ и водеше тима към титлата в Кипър. В последния кръг тимът на Петев прие конкурента АПОЕЛ в пряк дуел, като и хикс правеше българския треньор шампион.

Първото полувреме завърши 0:0. В 48-ата мин гостуващата агитка почна да хвърля предмети по терена. В 53-ата мин страшна глупост направиха запалянковците на АЕЛ. Играчът на АПОЕЛ Кака бе ударен на резервната скамейка и откаран в болница с наранявания. Нацелен с факла бе и лекарят на гостите. След 50 мин дискусии съдиите прекратиха мача - гостите отказаха да играят заради своя футболист в болница. От футболната федерация в Кипър вероятно ще присъдят служебна загуба за АЕЛ и Петев ще загуби нелепо титлата.

От АЕЛ веднага скочиха и обявиха, че инцидентът вероятно е постановка и не е дело на истински фенове на тима, а на подставени лица. Целта - АПОЕЛ да бъде направен шампион по служебен път, тъй като тимът има по-добър коефиециент, респективно по-голям шанс да влезе в групите на Шампионската лига.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес