Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пенев в посока Валенсия?

21 декември 2013, 11:06 часа • 12103 прочитания

Според журналисти, близки до испанския клуб, Любослав Пенев е сред вариантите им за селекционер. 

Мирослав Джукич беше уволнен и за временен наставник е назначен човек без почти никакъв опит - треньора на дублиращия тим Нико Естевес. Журналистът на Cadena SER, Диего Лопес Гомес, смята, че бившият голмайстор на тима, Любо Пенев, е едно от имената, към които ще се насочат ръководителите в лицето на новия генерален мениджър Франсиско Руфете.

 „Ако "Валенсия" не успее да осигури Биелса или Пици, ще се погледне към план "Б". Там се появява фигурата на Любо Пенев“, написа журналистът в Twitter.

Директорът на испанското издание на Offside Magazine, Роман Белвер, също вижда българския специалист като вариант за пейката на „Местая“.

 „Българинът има всичко необходимо - познава "Валенсия" както никой друг“, сподели той също в социалната мрежа. Според валенсианските медии Руфете държи новия треньор да бъде намерен до края на годината. Контакта вече са осъществени с Виктор Фернандес, който беше уволнен от "Гент" на 30 септември. Наскоро Любо Пенев подписа договор с БФС да води националния до лятото на 2016-а, написа football24.bg, цитирайки "Меридиан мач".

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес