Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пелегрини няма да пусне така лесно Джо Харт

26 ноември 2013, 16:34 часа • 11526 прочитания

Явно мениджърът на „Манчестър Сити“, Мануел Пелегрини, си има методи, с които да накара всеки един състезател, независимо дали е бил неизменен титуляр, да бъде пределно концентриран. В противен случай този играч отива на резервната скамейка.

В последните дни Пелегрини даде ясно да се разбере, че стражът на националния отбор на Англия и доскорошен титуляр за „гражданите“ няма да си тръгне от „Етихад“ независимо от всичко, което се изписа по медиите през последните седмици.

„Много се изписа за това, че сме набелязали шест или седем вратари, за да си купим нов страж през зимата и Харт да си тръгне, но нищо такова не се случва“, каза Пелегрини. Иначе Джо Харт не е играл за „гражданите“ от 27-ми октомври насам. Коментира се, че Харт ще играе утре вечер срещу „Виктория Пилзен“ в двубой от груповата фаза на Шампионска лига, но мениджърът на „Сити“ не дава подробности за дългосрочните си планове.

След като Пантилимон зае мястото на Харт, също направи някои грешки и за момента не е сигурно кой от двамата ще играе в неделя срещу „Суонзи“.

„Смятам, че това е нещо, което ще реша в събота. Когато наближи срещата със „Суонзи“ ще видим кой ще играе и кой – не. Важното за Джо в случая е, че утре ще играе и всички се надяваме да се представи много добре“, завършва Пелегрини.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес