Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отново претенции към Хауърд Уеб - Мойс го вини за загубата

02 януари 2014, 10:17 часа • 9524 прочитания

Английският рефер Хауърд Уеб отново стана обект на критика от мениджър, като този път това е Дейвид Мойс. "Червените дяволи" снощи загубиха от "Тотнъм"с 1:2, а определено реферът направи някои скандални отсъждания.

"Това бе скандално съдийство. В повечето случаи, ако атакуваш съперник с високо вдигнат крак, това ще бъде червен картон. Техният вратар излезе, Ашли Йънг стигна пръв до топката, а той го атакува. Отсъждането е едно от най-лошите, които съм виждал. Абсолютна дузпа. Щом като такава не бе отсъдена, явно няма да получим нито една до края на сезона", заяви Мойс, който коментира и ситуацията, при която съдията показа жълт картон за симулация на Аднан Янузай.

"Това също бе ужасно решение. Аднан бе съборен, докато се опитваше да се измъкне с топката. Не съм разочарован от играчите ми, защото се представиха добре. Аз съм сигурен, че заслужавахме победата или поне да не загубим", каза още наставникът на "Юнайтед", цитиран от БГНЕС.

В дербито между "Ливърпул" и "Челси", загубено от "мърсисайдци" също с 1:2, Хауърд Уеб отново се превърна в главно действащо лице, като отсъжданията му наклониха везната в полза на лондонския клуб.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес