Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откровен Меси: Реал Мадрид е най-добрият отбор в света (ВИДЕО)

07 юни 2024, 15:41 часа • 2801 прочитания

8-кратният носител на "Златната топка" Лионел Меси смята, че Реал Мадрид е най-добрият отбор в света, защото е настоящият носител на Шампионска лига. Аржентинецът отличи и игровия стил на Манчестър Сити, предвождан от Пеп Гуардиола. Нападателят на Интер Маями коментира възможността да участва на Мондиал 2026, както и дали може триото MSN (Меси-Суарес-Неймар) отново да се събере.

Най-добрите: Игрово-Сити, като резултати-Реал Мадрид

"Най-добрият отбор е Реал Мадрид, защото те са настоящите победители в Шампионската лига. В предишни години те също бяха най-добрите в света, също като Манчестър Сити, който спечели турнира през 2023 година. Ако говорим от гледна точка на резултатите, то това е Реал Мадрид. Говорейки за играта, лично аз харесвам много Манчестър Сити на Пеп Гуардиола. Като ниво на футбола най-добрият отбор в момента е Манчестър Сити, а като резултати - Реал Мадрид", заяви Лео пред Infobae.

ОЩЕ: Умопомрачително: Ето колко прибира Лео Меси в Интер Маями

Неймар трудно ще заиграе в Интер Маями

"Говорим често! Дори имаме групов чат, в който сме тримата, включително Луис. Ней говори перфектно испански...", разкри аржентинецът. "Малко съобщение, за да привлечем Неймар в Интер Маями? Не, не знам. Истината е, че сега е трудно". Той е в Саудитска Арабия и мисля, че му остава една година до края на договора. Той имаше трудна година, в която дълго време беше контузен. Така че сега е трудно", смята Меси.

Ще участва ли Меси на Мондиал 2026?

 "След това не знам. Животът прави толкова много обрати, че всичко може да се случи, но мисля, че за момента няма", завърши той темата, след което коментира възможността да участва на Мондиал 2026: „Зависи от това как се чувствам, как съм физически и дали съм реалист със себе си. Възрастта също е реалност, която съществува, въпреки че е само число. Мачовете, които ще изиграя сега, не са същите като тези, които изиграх, когато бях в Европа и се състезавах на всеки три дни. Ще видя дали съм на същото ниво", не даде ясен отговор Лионел Меси.

ОЩЕ: Forbes: Кои са най-високоплатените спортисти през 2024 година?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес